Meteen naar de content

GRATIS VERZENDING VANAF 6 DOZEN

VEELGESTELDE VRAGEN

info OVER RISOTTINI

Risottini zijn risottobitterballen. Hollands van buiten, Italiaans van binnen.

De Risottini zijn ontstaan op een diner voor oud studenten van de hotelschool. Daan zat in het keukenteam voor dit diner en Merijn in de organisatie. Als amuse serveerde Daan een Risottini, afgeleid van de Italiaanse Arancini, maar dan kleiner, smeuïger en krokanter. Arancini komen oorspronkelijk uit Sicilië. Hier maakte men risotto en van de overblijfselen hiervan werden de volgende dag ballen gedraaid en gepaneerd om zo voedselverspilling tegen te gaan. Men was zo enthousiast van de Risottini op dit diner dat Merijn het een geweldig idee leek om dit product op de markt te brengen: vegetarisch, goed verhaal en bovenal ontzettend lekker! En zo geschiedde…

Er zijn drie smaken Risottini: tomaat & mozzarella, truffel & bospaddestoel en spinazie & gorgonzola.

Bekijk hier ons assortiment.

Risottini zijn bevroren te frituren op 175°C graden voor 4 minuten. Ontdooid slechts 2 tot 3 minuten frituren. Laat de Risottini na het bakken een minuutje rusten om de warmte goed door te laten trekken. Geniet ervan!

Dat kan zeker en dat hebben wij voorgedaan in de deze video.

Nee, dat kan niet. We zijn hier wel super hard mee aan het werk dus schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Wij adviseren de Risottini te serveren zonder saus. Verwennerij voor uw gasten!

Ten minste houdbaar tot zie THT mits bewaard in de diepvries bij max -18 graden. In de koelkast, max 7 graden, 2 dagen houdbaar. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. 

Nee wij hebben de productie uitbesteed aan onze partner Lodewyck Gourmet BV. Een geweldige producent die allerlei verrukkelijke snacks maakt voor private en eigen label.

Daan en Merijn. Twee Hotelschool the Hague alumni die elkaar hebben leren kennen tijdens hun stage in Barcelona. Hier vonden zij hun gezamelijke passie voor horeca, waaruit later hun onderneming is ontstaan!

Lees hier ons hele verhaal.

local_shipping BESTELLEN & BEZORGEN

Wij bezorgen door heel Nederland! 

Onze leverdagen zijn maandag tot en met zaterdag. Voor 14:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Alle bestellingen die maandag geleverd moeten worden moeten vóór vrijdag 14:00 binnen zijn. Op zaterdagen worden namelijk geen bestellingen klaargezet dus die worden dan naar maandag verplaatst.

Voor 14:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Alle bestellingen die maandag geleverd moeten worden moeten vóór vrijdag 14:00 binnen zijn. Op zaterdagen worden namelijk geen bestellingen klaargezet dus die worden dan naar maandag verplaatst.

Je ontvangt je bestelling op de door jouw aangegeven tijdslot. De keuze hiervoor zijn: tussen 08:00 – 11:00 uur, tussen 12:00 – 18:00 uur, tussen 09:00 – 17:00 uur of tussen 15:00 – 22:00 uur.

Jazeker! Onze distributiepartner houdt de ballen lekker koud tijdens het transport. 

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een Track & Trace code met updates van je bestelling. Wanneer de chauffeur is vertrokken kan je deze zelfs live volgen!

Onze distributie partner levert onze dozen in een kartonnen ‘omdoos’. Dat is om het transport zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo hoeft de chauffeurs niet voor ieder doosje te bukken, maar kan hij prettig werken!

Ja, dat kan zeker. Neem contact met ons op en dan maken we dat voor je in orde.

Neem hier contact met ons op en dan zullen we zo snel mogelijk een oplossing vinden!

description BETALEN & ADMINISTRATIE

Je kunt je bestelling direct afrekenen met iDeal, credit card, PayPal of Bancontact. U kunt er ook voor kiezen om de bestelling te plaatsen op rekening, hiervoor ontvangt u de factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. 

Jazeker, dat kan en hiervoor hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen.

Kies bij het plaatsen van je order voor de optie “op rekening” en je zult automatisch een factuur ontvangen met een betaaltermijn van 14 dagen.

Nee, dat is niet mogelijk. Wij zijn startende ondernemers en willen onze leveranciers ook netjes op tijd betalen. Als je hier vragen over hebt neem dan contact met ons op.

Bij het aanmaken van je account heb je een apart e-mailadres ingevuld voor de facturen. Hier worden de facturen na het plaatsen van een bestelling automatisch naartoe gestuurd.

Je kunt het e-mailadres voor de facturen niet zelf wijzigen. Neem contact met ons op en dan maken we dat voor je in orde.

Je kunt de e-mailadressen voor de facturen niet zelf toevoegen. Neem contact met ons op en dan maken we dat voor je in orde.

Onze facturen worden verstuurd vanaf het e-mailadres factuur@risottini.com.

swap_horiz RUILEN & RETOURNEREN

Het is helaas niet mogelijk om je bestelling retour te sturen. Is er wat mis met je bestelling? Neem dan contact met ons op.

Het is helaas niet mogelijk om je bestelling om te ruilen. Is er wat mis met je bestelling? Neem dan contact met ons op.

favorite_border LOYALTY & KORTINGSACTIES

Die zullen we naar je sturen in een SMS-bericht op het door jou ingevulde telefoonnummer.

Wat vervelend dat je de code niet hebt ontvangen per SMS. Neem contact met ons op en dan zullen we dat in orde maken.

We zullen je uitsluitend SMS-berichten sturen als we een leuke korting voor je hebben. We zullen je niet lastig vallen met ‘spam’.

Wij organiseren het hele jaar door leuke kortingsacties. Bijvoorbeeld tijdens pasen, pinkster, kerst, sinterklaas en Oud & Nieuw. We zullen je hierover op de hoogte stellen per e-mail én SMS. Tenminste, als je je hebt ingeschreven voor onze nieuwsbrief.

Uitschrijven is heel simpel. Klik onder aan de e-mail op ‘uitschrijven’ en je bent uitgeschreven.

Reageer op een door ons ontvangen SMS-bericht met “STOP” en verstuur SMS-bericht terug naar ons. Nu ben je automatisch uitgeschreven van onze SMS-lijst.

Je kunt je hier heel simpel weer opnieuw inschrijven.

Zodra je een account hebt aangemaakt spaar je automatisch mee!

Op deze pagina hebben we een overzicht met de manieren waarop je punten kunt verdienen.

Op deze pagina hebben we een overzicht met alle beloningen die je kunt verdienen.

Rechtsonder in de pagina zie je een vel oranje cadeau met het woord “Rewards”. Als je daarop klikt kom je in jouw account omgeving. Rechtsboven in staat het aantal punten wat je tot nu hebt gespaard.


Rechtsonder in de pagina zie je een vel oranje cadeau met het woord “Rewards”. Als je daarop klikt kom je in jouw account omgeving. Onder het kopje ‘beloningen’ vind je alle beloningen die je kunt vrij spelen. Klik hierop en dan speel je automatisch een kortingscode vrij die je bij het plaatsen van je bestelling kunt gebruiken.

Je kunt je beloningen ook vrijspelen via deze overzicht pagina.

Op deze pagina vind je bovenaan een unieke code die je met je vriend(in) kunt delen. Met deze link ontvangt je vriend direct 25% korting op de eerste bestelling. Zodra deze bestelling is geplaatst ontvang jij 1000 punten in jouw account die je direct kunt besteden op onze webshop.

Je zult de punten pas ontvangen zodra je vrienden daadwerkelijk een bestelling hebben geplaatst. Hebben ze die geplaatst en heb je nog steeds geen punten ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op en dan maken we dat voor je in orde.

live_help

antwoord niet gevonden?

Wij helpen je graag verder per telefoon of e-mail.

Neem contact op

SCHRIJF JE IN VOOR ONS NIEUWSBRIEF EN ONTVANG 20% KORTING

Wil jij weten hoe dit balletje rolt? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 20% korting op je eerste aankoop. Kortings code wordt verstuurd via SMS.