Meteen naar de content

GRATIS VERZENDING VANAF 6 DOZEN

FAQ

infoOVER RISOTTINI

Risottini zijn risottobitterballen. Hollands van buiten, Italiaans van binnen.

De Risottini zijn ontstaan op een diner voor oud studenten van de hotelschool. Daan zat in het keukenteam voor dit diner en Merijn in de organisatie. Als amuse serveerde Daan een Risottini, afgeleid van de Italiaanse Arancini, maar dan kleiner, smeuïger en krokanter. Arancini komen oorspronkelijk uit Sicilië. Hier maakte men risotto en van de overblijfselen hiervan werden de volgende dag ballen gedraaid en gepaneerd om zo voedselverspilling tegen te gaan. Men was zo enthousiast van de Risottini op dit diner dat Merijn het een geweldig idee leek om dit product op de markt te brengen: vegetarisch, goed verhaal en bovenal ontzettend lekker! En zo geschiedde…

Er zijn drie smaken Risottini: tomaat & mozzarella, truffel & bospaddestoel en spinazie & gorgonzola.

Bekijk hier ons assortiment.

Risottini zijn bevroren te frituren op 175°C graden voor 4 minuten. Ontdooid slechts 2 tot 3 minuten frituren. Laat de Risottini na het bakken een minuutje rusten om de warmte goed door te laten trekken. Geniet ervan!

Dat kan zeker en dat hebben wij voorgedaan in de deze video.

Nee, dat kan niet. We zijn hier wel super hard mee aan het werk dus schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Wij adviseren de Risottini te serveren zonder saus. Verwennerij voor uw gasten!

Ten minste houdbaar tot zie THT mits bewaard in de diepvries bij max -18 graden. In de koelkast, max 7 graden, 2 dagen houdbaar. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. 

Daan en Merijn. Twee Hotelschool the Hague alumni die elkaar hebben leren kennen tijdens hun stage in Barcelona. Hier vonden zij hun gezamelijke passie voor horeca, waaruit later hun onderneming is ontstaan!

Lees hier ons hele verhaal.

local_shippingBESTELLEN & BEZORGEN

Onze leverdagen zijn maandag tot en met zaterdag. Voor 14:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Alle bestellingen die maandag geleverd moeten worden moeten vóór vrijdag 14:00 binnen zijn. Op zaterdagen worden namelijk geen bestellingen klaargezet dus die worden dan naar maandag verplaatst.

Voor 14:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Alle bestellingen die maandag geleverd moeten worden moeten vóór vrijdag 14:00 binnen zijn. Op zaterdagen worden namelijk geen bestellingen klaargezet dus die worden dan naar maandag verplaatst.

Je ontvangt je bestelling op de door jouw aangegeven tijdslot. De keuze hiervoor zijn: tussen 08:00 – 11:00 uur, tussen 12:00 – 18:00 uur, tussen 09:00 – 17:00 uur of tussen 15:00 – 22:00 uur.

Jazeker! Onze distributiepartner houdt de ballen lekker koud tijdens het transport. 

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een Track & Trace code met updates van je bestelling. Wanneer de chauffeur is vertrokken kan je deze zelfs live volgen!

Onze distributie partner levert onze dozen in een kartonnen ‘omdoos’. Dat is om het transport zo efficiënt mogelijk in te richten. Zo hoeft de chauffeurs niet voor ieder doosje te bukken, maar kan hij prettig werken!

Ja, dat kan zeker. Neem contact met ons op en dan maken we dat voor je in orde.

Neem hier contact met ons op en dan zullen we zo snel mogelijk een oplossing vinden!

descriptionBETALEN & ADMINISTRATIE

Je kunt je bestelling direct afrekenen met iDeal, credit card, PayPal of Bancontact. U kunt er ook voor kiezen om de bestelling te plaatsen op rekening, hiervoor ontvangt u de factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. 

Jazeker, dat kan en hiervoor hanteren wij een betalingstermijn van 14 dagen.

Kies bij het plaatsen van je order voor de optie “op rekening” en je zult automatisch een factuur ontvangen met een betaaltermijn van 14 dagen.

Nee, dat is niet mogelijk. Wij zijn startende ondernemers en willen onze leveranciers ook netjes op tijd betalen. Als je hier vragen over hebt neem dan contact met ons op.

Bij het aanmaken van je account heb je een apart e-mailadres ingevuld voor de facturen. Hier worden de facturen na het plaatsen van een bestelling automatisch naartoe gestuurd.

Je kunt het e-mailadres voor de facturen niet zelf wijzigen. Neem contact met ons op en dan maken we dat voor je in orde.

Je kunt de e-mailadressen voor de facturen niet zelf toevoegen. Neem contact met ons op en dan maken we dat voor je in orde.

Onze facturen worden verstuurd vanaf het e-mailadres factuur@risottini.com.

live_help

ANTWOORD NIET GEVONDEN?

Onze klantenservice helpt u graag verder.